COT lanserar ny varumärkesidentitet

Pressmeddelande

Göteborg 6 april 2009

COT – Clean Oil Technology AB (publ) tar nu ytterligare ett steg i utvecklingen av sin marknadsföring genom att presentera en ny varumärkesidentitet. Ny logotype och ny layout med ändrad färgsättning markerar en stark framtidstro på utvecklingen inom miljöteknikområdet.

COT utvecklar och marknadsför miljöteknik för kontinuerlig rening av smörj och hydrauloljor under drift. Den nya varumärkesidentiteten profilerar tydligare än tidigare företagets patenterade teknik och produkter ur ett miljöperspektiv.

”Företagets affärside är att hjälpa sina affärspartners att utveckla och sälja produkter med minsta möjliga miljöpåverkan och god ekonomi” säger Göran Fredriksson, marknads- och försäljningschef. ”Då är det viktigt att varumärket kommunicerar hur våra produkter kan bidra till morgondagens hållbara samhälle - miljömässigt, tekniskt och ekonomiskt.
Genom bildandet av vårt dotterbolag i USA och vår närvaro på andra platser i världen är COT ett globalt varumärke säger Göran. Då blir det än viktigare att alla vet vad vi står för och följer de riktlinjer som utarbetats här i Sverige.”

Allt marknadsföringsmaterialet omfattas av förändringen. En delvis ny logotyp med en grön droppe införs. Hemsida, broschyrer och kontorstryck har fått ny layout och färgsättning. ”COT:s verksamhet utvecklas just nu i positiv riktning. Marknaden har aldrig varit mer mogen för våra produkter än nu”, säger Göran Fredriksson. ”I det läget är det viktigt att stärka kommunikationen och utveckla verktygen för marknadsföringen. Den nya varumärkesidentiteten är en viktig del i detta arbete – allt kommunicerar!”

För mer information kontakta info@cot.se

Titta även gärna in på den nya www.cot.se

COT är ett svenskt publikt aktiebolag med säte i Göteborg. Företaget utvecklar och marknadsför patenterad miljöteknik för kontinuerlig rening av smörj- och hydrauloljor under drift. COT-aktien är listad på Nordic MTF (Göteborgslistan) sedan 2004. Läs mer om COT på www.cot.se

Ladda hem