COT lanserar unik produktnyhet på årets MaskinExpo

COT lanserar unik produktnyhet på årets MaskinExpo   

 

COT- Clean Oil Technology AB lanserar sitt nya unika system för djuprening av hydrauloljor, ”COT Oil Refiner™- Hydraulic” med separat motor/pumpenhet på årets upplaga av Maskin Expo 24-26 maj.

 

MaskinExpo är Nordens största entreprenadmässa och arrangeras i år på STOXA.  (Stockholm.Outdoor Exhibition Area), 10 minuter från Arlanda. Som vanligt deltar hundratals företag inom entreprenad, redskap, transportbilar, park/grönytor och lantbruk.

2011 års mässa hade närmare 35 000 besökare från dessa branscher

 

Här finns också Hüllerts som är distributör för Merlo teleskoplastare på den svenska marknaden. Hüllerts är också först ut med att originalmontera COT`s nya system vid leverans. Det nya oljereningssystemet kommer dessutom att visas monterat på Merlo maskiner i Hüllerts och COT`s stora monter. Här kommer personal från båda företagen att finnas på plats.

 

COT har bjudit in de ledande tillverkarna av skogs och entreprenadmaskiner till en presentation av det vidareutvecklade systemet för djuprening av hydrauloljor.

Systemet, som medger anslutning vid tanken istället för inkoppling i själva hydraulsystemet, kan användas på betydligt fler maskinapplikationer än tidigare. T ex betongpumpar, renhållningsmaskiner och alla typer av skogs- och entreprenadmaskiner vilket ökar försäljningspotentialen väsentligt.

 

Ett antal tillverkare har redan visat stort intresse för systemet eftersom man ökar livslängden på sitt hydraulsystem avsevärt och samtidigt undviker haverier på grund av förorenad olja.

Det medger även att tillverkaren kan öka intervallen för oljebyten.

 

 

För frågor kontakta Marknadschef Göran Fredriksson. Mobil: 076 776 80 77

Mail: goran.fredriksson@cot.se

 

 

COT är ett publikt svenskt aktiebolag med säte i Göteborg.

Företaget utvecklar och marknadsför världspatenterad miljöteknik för kontinuerlig rening

av smörj och hydraul oljor under drift.

 

COT aktien är listad på NGM. Läs mer om COT på: www.cot.se


Ladda hem